Open Coffee nu ook in Aalst-Waalre-Valkenswaard

Al een tijdje zijn er geen Open Coffees meer geweest in de regio Aalst-Waalre-Valkenswaard. Dat is natuurlijk heel jammer voor de ondernemers in die dorpen. Daarom breidt Open Coffee in de Kempen haar gebied uit naar deze dorpen. We beginnen daarmee al de komende Open Coffee op woensdag 6 november 2019 bij Winkelcafé Carpe Diem.


Ondernemers die op zoek zijn naar een informeel en laagdrempelig netwerk waar zij locale collega-ondernemers kunnen ontmoeten zijn van harte welkom vanaf 8.30 uur. Om 9.00 starten we plenair met een voorstelronde, waarbij de eigenaar van de locatie iets vertelt over haar bedrijf. Aansluitend zal Sandra Stassar in de interactieve rubriek “Leren van elkaar” ons meer vertellen over branding en hoe je jouw merk kunt versterken.

Aanmelden als altijd via het Facebook-evenement.