Netwerkontbijt bij Open Coffee in de Kempen op 4 december

Aanstaande woensdag 4 december luidt Open Coffee in de Kempen het jaar uit met een informeel netwerkontbijt bij Businessdome in Eersel.

Vanaf 8 uur in de ochtend zijn de ondernemers welkom voor een lekker broodje en een heerlijke koffie of thee. Het ontbijt wordt ons aangeboden door René Voss van Businessdome. “Ondernemers die elkaar ontmoeten aan de ontbijttafel in een gezellige sfeer, daar geef ik graag de ruimte aan,” zegt hij.”We kunnen veel voor elkaar betekenen als ondernemers in de Kempen, als we maar van elkaar weten waar we behoefte aan hebben. Daarom is er tijdens het ontbijt alle ruimte om jezelf en je bedrijf voor te stellen en jouw zoekvraag aan jouw collega-ondernemers voor te leggen.”

Dankjewel René voor jouw betrokkenheid bij Open Coffee in de Kempen.

Wil jij erbij zijn? Je bent van harte welkom. Om ervoor te zorgen dat er voldoende koffie en broodjes zijn, is het van belang om je aan te melden. Dat kan via het contactformulier op deze site of via het evenement op Facebook. Zien we je op 4 december?