Hollandershoeve

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2020
08:30 - 10:30

Locatie
Hollandershoeve


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats tussen 8.30 en 10.30 uur en is dé netwerkgelegenheid in de Kempen waar lokale ondernemers elkaar ontmoeten. Loop ook binnen om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers uit jouw eigen regio.

Op 3 juni 2020 zijn we te gast bij Pannenkoekenherberg De Hollandershoeve in Reusel.

Meld je tijdig aan via het evenement op Facebook, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.

Voor de invulling van de rubriek “Leren van elkaar” zijn we nog op zoek naar een ondernemer die zijn/haar expertise met ons wil delen in een mini-lezing of workshop van ongeveer 20 minuten. Een mooie gelegenheid om jezelf te laten zien! Iets voor jou? Meld je dan bij de stuurgroep (info@opencoffee.info)

De kosten voor het bezoeken van de Open Coffee bedragen € 2,- voor het onderhouden van de website en voor het plaatsen van een ondernemersprofiel. Ook jouw profiel op de site? Vul dan het contactformulier in.

Je bent van harte welkom!

Over de locatie:
Ons ruime, kindvriendelijke familierestaurant gelegen in het prachtige buitengebied van Reusel. Wij serveren heerlijke lunch- en hoofdgerechten, ambachtelijke pannenkoeken (meer dan 80 variaties), en zijn inmiddels beroemd om onze huisgemaakte spareribs! Het unieke van ons restaurant is onze mooie grote, kinderboerderij met inloopweide, grenzend aan ons terras en de natuurlijke speeltuin. In het restaurant is bovendien ook nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek.

We hebben een ruime parkeerplaats en liggen aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘t Beleven (de Brabantse “Parel”). Een uitstekende uitvalsbasis voor diverse fietsroutes en wandelroutes, waaronder ons eigen “Suskes klompenpedje.” De centraal op ons terrein gelegen Hooiberg leent zich perfect voor groepen van 30 á 40 personen voor een familiefeestje of familiedag. Elke week zijn we geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.00 uur tot 20.00 uur. Wij heten u namens het hele team van harte welkom!

meer informatie: https://www.hollandershoeve.nl/