Landgoed De Biestheuvel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/05/2020
08:30 - 10:30

Locatie
Landgoed de Biestheuvel


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats tussen 8.30 en 10.30 uur en is dé netwerkgelegenheid in de Kempen waar lokale ondernemers elkaar ontmoeten. Loop ook binnen om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers uit jouw eigen regio.

Deze keer zijn we te gast bij Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon.

Meld je tijdig aan via het evenement op Facebook, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.

Voor de invulling van de rubriek “Leren van elkaar” zijn we nog op zoek naar een ondernemer die zijn/haar expertise met ons wil delen in een mini-lezing of workshop van ongeveer 20 minuten. Een mooie gelegenheid om jezelf te laten zien! Iets voor jou? Meld je dan bij de stuurgroep (info@opencoffee.info)

De kosten voor het bezoeken van de Open Coffee bedragen € 2,- voor het onderhouden van de website en voor het plaatsen van een ondernemersprofiel. Ook jouw profiel op de site? Vul dan het contactformulier in.

Je bent van harte welkom!

Over de locatie:
U vindt bij ons groepsaccommodaties, geschikt voor vrijwel álle groepen en dikwijls met privéslaapkamers in plaats van zalen. Qua catering is de keuze groot: van alles lekker zelf doen tot volledig verzorgde maaltijden. Voorzieningen voor minder-validen zijn aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Op ons uitgestrekte landgoed bieden we een groot aanbod outdooractiviteiten aan maar ook activiteiten met een sociale uitdaging en ontspannende bezigheden voor alle leeftijden. Zo wordt het familie-uitje, vriendenweekend of teambuilding wel héél interessant. Uiteraard worden deze activiteiten begeleid door gekwalificeerde instructeurs.

Landgoed De Biestheuvel ligt in het mooiste stukje Nederland, namelijk de Brabantse Kempen; lekker dicht bij aantrekkelijke steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en op steenworp afstand van prachtige natuurgebieden als De Pals, de Cartierheide en de Vessems Meren. In de uitgestrekte bossen en op de heide komt u pas écht tot rust. Vervoer is geen probleem want we hebben een prachtige Amerikaanse schoolbus waarmee we onze gasten kunnen vervoeren.

Reserveren doet u héél eenvoudig online maar heeft u speciale wensen die u wilt bespreken: onze medewerkers staan voor je klaar.

We hopen u snel persoonlijk te mogen begroeten bij Landgoed De Biestheuvel, hét adres voor dé groepsaccommodatie in Nederland.

https://www.biestheuvel.nl/