Meester Keeman

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/07/2020
08:30 - 10:30

Locatie
Meester Keeman


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats tussen 8.30 en 10.30 uur en is dé netwerkgelegenheid in de Kempen waar lokale ondernemers elkaar ontmoeten. Loop ook binnen om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers uit jouw eigen regio.

Op 1 juli 2020 zijn we te gast bij  Meester Keeman in Waalre.

Meld je tijdig aan via het evenement op Facebook, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.

Voor de invulling van de rubriek “Leren van elkaar” zijn we nog op zoek naar een ondernemer die zijn/haar expertise met ons wil delen in een mini-lezing of workshop van ongeveer 20 minuten. Een mooie gelegenheid om jezelf te laten zien! Iets voor jou? Meld je dan bij de stuurgroep (info@opencoffee.info)

De kosten voor het bezoeken van de Open Coffee bedragen € 2,- voor het onderhouden van de website en voor het plaatsen van een ondernemersprofiel. Ook jouw profiel op de site? Vul dan het contactformulier in.

Je bent van harte welkom!

Over de locatie:

In januari 2019 opende Meester Keeman zijn deuren in het centrum van Waalre. Het initiatief van 3 Eindhovense ondernemers brengt een toegankelijk grand-café met dorpse sferen en stadse kwaliteit. Geopend van dinsdag tot en met zondag zorgen wij voor een nieuwe locatie om te lunchen, dineren en te borrelen. Verse producten, gastvrije service en een ruime kaart met keuze voor een simpele lunch tot een luxe diner, er wordt aan iedereen gedacht bij Meester Keeman.
Genieten, dat doe je nou echt… bij Meester Keeman
Meer informatie: welkom@meesterkeeman.nl