Open Coffee in de Kempen 4 december 2019: Netwerkontbijt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/12/2019
08:00 - 10:00

Locatie
Businessdome Eersel


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats en is een laagdrempelig en toegankelijk netwerk voor ondernemers uit de Kempen. Hier kun je informeel kennis maken en van gedachten wisselen met mede-ondernemers. Inloop is deze keer tussen 8.00 en 8.30 uur. Om 8.30 uur starten we met de eerste pitchronde.
Op woensdag 4 december zijn we te gast bij Businessdome in Eersel voor een netwerkontbijt
De rubriek “Leren van elkaar” verzorgen we deze keer met elkaar, want we gaan pitchen! Vertel ons jouw missie en neem ook een zoekvraag mee, waarmee jouw collega-ondernemers jou kunnen helpen.
Alle ondernemers uit de Kempen zijn welkom! Aanmelden via e-mail of via het evenement op Facebook. Voor het ontbijt betaal je slechts € 5,- per persoon!
Toegang tot het netwerk is gratis. Voor het onderhoud van de website vragen we een vrijwillige bijdrage van € 2,-. Bezoek je de Open Coffee regelmatig? Laat dan GRATIS jouw profiel plaatsen op onze site en vergroot je naamsbekendheid. Meer informatie vind je op de site.
Over de locatie Businessdome in Eersel:

Businessdome Eersel is een bedrijfsverzamelgebouw waar u zich thuis gaat voelen. Een locatie in de Kempen waar u keihard kunt werken én stoom kunt afblazen op tijden dat het u uitkomt. In uw eigen kantoor of flexplek in een professionele omgeving. Zo combineert u het gemak van thuiswerken met een professionele uitstraling.

Businessdome Eersel, de thuisbasis voor zelfstandige professionals.

Meer weten? http://www.businessdome.nl/