Open Coffee in de Kempen 6 november 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/11/2019
08:30 - 10:30

Locatie
Winkelcafé Carpe Diem


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats en is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Informeel kennis maken en van gedachten wisselen met mede-ondernemers. Inloop tussen 8.30 en 9.00 uur.
 
De invulling van de rubriek “Leren van elkaar” wordt binnenkort bekendgemaakt.
 
De toegang is vrij voor iedereen, we vragen een vrijwillige bijdrage van € 2,- voor het onderhoud van de website, waar je als regelmatige bezoeker van Open Coffee in de Kempen een gratis profiel op kunt plaatsen met een link naar je eigen website.
 
We nodigen je graag uit voor deze bijeenkomst, aanmelden graag via dit evenement, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.
 
6 november zijn we te gast bij Carpe Diem in Waalre.
 
Over de locatie:
Genieten van een hapje en drankje, wat met veel aandacht is samengesteld, in combinatie met een cadeaushop met een origineel assortiment aan cadeaus. Wij besteden veel aandacht aan onze originele cadeaus aanbieden die ook aansluiten bij ons eten & drinken arrangement zoals koffie, thee, servies, chocolade en andere lekkernijen.
 
De cadeaushop combineren wij met Mantano herenmode & lifestyle waar de heren lekker kunnen shoppen.
 
Naast lunchen kunt u genieten van een High Tea, High Wine en High Beer. Door het hele jaar organiseren wij leuke arrangementen zoals bijvoorbeeld wijnproeverijen & BBQ workshops. Houdt u onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor de laatste updates.
 
Nieuwsgierig? Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons Winkelcafé Carpe Diem en we zullen zien wat deze dag ons gaat brengen. Meer info: Carpe Diem
 
Carpe Diem            Winkelcafé Carpe Diem