Open Coffee in de Kempen 6 november 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/11/2019
08:30 - 10:30

Locatie
Winkelcafé Carpe Diem


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats en is een laagdrempelig en toegankelijk netwerk voor ondernemers uit de Kempen. Hier kun je informeel kennis maken en van gedachten wisselen met mede-ondernemers. Inloop is meestal tussen 8.30 en 9.00 uur.
Op woensdag 6 november zijn we te gast bij Carpe Diem in Waalre.
De interactieve rubriek “Leren van elkaar” wordt deze keer verzorgd door Sandra Stassar (Stassar Branding & Coaching).
Alle ondernemers uit de Kempen zijn welkom! Aanmelden via e-mail of via het evenement op Facebook
Toegang tot het netwerk is gratis. Voor het onderhoud van de website vragen we een vrijwillige bijdrage van € 2,-. Bezoek je de Open Coffee regelmatig? Laat dan GRATIS jouw profiel plaatsen op onze site en vergroot je naamsbekendheid. Meer informatie vind je op de site.
Over de locatie Winkelcafé Carpe Diem:
Genieten van een hapje en drankje, wat met veel aandacht is samengesteld. Dat in combinatie met een cadeaushop met een origineel assortiment aan cadeaus. En deze cadeaus sluiten ook aan bij ons eten- & drinken-arrangement zoals koffie, thee, servies, chocolade en andere lekkernijen.
 
De cadeaushop combineren wij met Mantano herenmode & lifestyle waar de heren lekker kunnen shoppen.
 
Naast lunchen kunt u genieten van een High Tea, High Wine en High Beer. Door het hele jaar organiseren wij leuke arrangementen zoals bijvoorbeeld wijnproeverijen & BBQ workshops. Houdt u onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor de laatste updates.
 
Nieuwsgierig? Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons Winkelcafé Carpe Diem en we zullen zien wat deze dag ons gaat brengen. Meer info: Carpe Diem
 
Carpe Diem            Winkelcafé Carpe Diem