Open Coffee in de Kempen 8 januari 2020: Hotel Steensel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/01/2020
08:30 - 10:30

Locatie
Hotel Steensel


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats en is een laagdrempelig en toegankelijk netwerk voor ondernemers uit de Kempen. Hier kun je informeel kennis maken en van gedachten wisselen met mede-ondernemers. 
Op woensdag 8 januari 2020 zijn we te gast bij Hotel Steensel, Eindhovenseweg 43-43a, Steensel
De rubriek “Leren van elkaar” wordt verzorgd door… We zoeken voor deze Open Coffee nog een ondernemer die ons iets wil leren vanuit de praktijk van zijn of haar onderneming. Dat kan een “best-practice” zijn over ondernemerschap of een inhoudelijk verhaal over jouw business die interessant is voor de bezoekers van het netwerk. Mail ons een voorstel en wij nemen contact met je op voor de verdere afspraken.
Alle ondernemers uit de Kempen zijn welkom! Aanmelden via e-mail of via het evenement op Facebook. 
Toegang tot het netwerk is gratis. Voor het onderhoud van de website vragen we een vrijwillige bijdrage van € 2,-. Bezoek je de Open Coffee regelmatig? Laat dan GRATIS jouw profiel plaatsen op onze site en vergroot je naamsbekendheid. Meer informatie vind je op de site.
Over de locatie Hotel Steensel in Steensel:

Hotel Steensel is een veelzijdig en gezellig hotel. Hotel Steensel ligt aan de rand van de brabantse Kempen, tussen Veldhoven en Eersel. Er zijn 37 kamers, met douche, toilet, wastafel, kleurentelevisie en telefoon en in totaal 57 bedden. Er zijn zalen geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, ook is er een gezellige bar en a la carte restaurant. Bij het hotel is een ruime parkeergelegenheid.