Open Coffee in de Kempen 8 januari 2020: Hotel Steensel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/01/2020
08:30 - 10:30

Locatie
Hotel Steensel


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats en is een laagdrempelig en toegankelijk netwerk voor ondernemers uit de Kempen. Hier kun je informeel kennis maken en van gedachten wisselen met mede-ondernemers. 
Op woensdag 8 januari 2020 zijn we te gast bij Hotel Steensel, Eindhovenseweg 43-43a, Steensel
De rubriek “Leren van elkaar” wordt verzorgd door Ed Muylkens van EMCS IT. Hij geeft ons praktische tips voor cyber security voor kleinbedrijf en zzp-ers voor 2020. In het internet tijdperk is het van groot belang om je data op een goede manier te beveiligen. Ed is een ervaren cyber security adviseur die in gewone mensentaal ons kan uitleggen waar we op moeten letten.
Alle ondernemers uit de Kempen zijn welkom! Aanmelden via e-mail of via het evenement op Facebook. 
Toegang tot het netwerk is gratis. Voor het onderhoud van de website vragen we een vrijwillige bijdrage van € 2,-. Bezoek je de Open Coffee regelmatig? Laat dan GRATIS jouw profiel plaatsen op onze site en vergroot je naamsbekendheid. Meer informatie vind je op de site.
Over de locatie Hotel Steensel in Steensel:

Hotel Steensel is een veelzijdig en gezellig hotel. Hotel Steensel ligt aan de rand van de brabantse Kempen, tussen Veldhoven en Eersel. Er zijn 37 kamers, met douche, toilet, wastafel, kleurentelevisie en telefoon en in totaal 57 bedden. Er zijn zalen geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, ook is er een gezellige bar en a la carte restaurant. Bij het hotel is een ruime parkeergelegenheid.