Open Coffee in de Kempen juli 2019 bij Hotel-Restaurant De Tipmast

Open Coffee in de Kempen juli 2019 bij Hotel-Restaurant De Tipmast

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/07/2019
08:30 - 10:30

Locatie
Hotel Tipmast


3 juli 2019 van 8.30 – 10.30 uur bij De Tipmast in Bladel
*** Seizoensafsluiting met netwerkontbijt ***
Voor een eigen bijdrage van slechts € 5,- p.p. schuif je aan. In verband met de organisatie is het van belang om hiervoor van tevoren aan te melden via e-mail: info@opencoffee.info.
Over de locatie:
Voor elke gelegenheid bent u welkom bij de Tipmast. een lunch, diner, een gezellige receptie of een feestelijke bruiloft. Buiten ons restaurant om hebben wij verschillende ruimtes die te gebruiken zijn voor een besloten diner, vergadering of een presentatie van uw producten. Om lekker te wandelen en te fietsen in een schitterende uitgestrekte bosrijke omgeving. Wandel- en fietsknooppuntenroutes aanwezig.
Over de Open Coffee:
De Open Coffee in de Kempen biedt iedere eerste woensdag van de maand (behalve in de augustus) ondernemers in de Kempen de gelegenheid elkaar te ontmoeten op een laagdrempelige, informele en gezellige manier. Je loopt binnen tussen 8.30 en 9.00 uur, waarna er alle gelegenheid is elkaar te spreken.
Alle ondernemers uit de regio De Kempen zijn welkom. Je betaalt een vrijwillige bijdrage van € 2,- voor het onderhoud van de website, waar je als regelmatige bezoeker van Open Coffee in de Kempen een gratis profiel op kunt plaatsen met een link naar je eigen website.
Bij jou op de koffie?
Heb jij een mooie locatie en mogen wij een keer bij jou op de koffie komen? Neem dan contact op via het contactformulier. We spreken graag de mogelijkheden met je door.