Open Coffee in de Kempen september 2019 bij Liberty Foodbar in Bladel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/09/2019
08:30 - 10:30

Locatie
Liberty Foodbar


4 september 2019 van 8.30 – 10.30 uur bij Liberty Foodbar in Bladel.
Aanmelden is aanbevolen via het evenement op Facebook, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.
Over de locatie:
Liberty Foodbar is de perfecte uitvalsbasis voor een avond uit. Vernieuwend en trendy. Maar met dorpse gezelligheid. Met mooie gerechten, zoals burgers, bowls, en bites. Met échte, goede cocktails en bijzondere speciaalbieren. Waaronder onze eigen lijn Liberty Craft Beers. Daarbij hebben we één van de mooiste, gezelligste terrassen in de regio. Dus zien we jou binnenkort bij Liberty Foodbar?
 
Over de Open Coffee:
De Open Coffee in de Kempen biedt iedere eerste woensdag van de maand (behalve in de augustus) ondernemers in de Kempen de gelegenheid elkaar te ontmoeten op een laagdrempelige, informele en gezellige manier. Je loopt binnen tussen 8.30 en 9.00 uur, waarna er alle gelegenheid is elkaar te spreken.
Alle ondernemers uit de regio De Kempen zijn welkom. Je betaalt een vrijwillige bijdrage van € 2,- voor het onderhoud van de website, waar je als regelmatige bezoeker van Open Coffee in de Kempen een gratis profiel op kunt plaatsen met een link naar je eigen website.
Bij jou op de koffie?
Heb jij een mooie locatie en mogen wij een keer bij jou op de koffie komen? Neem dan contact op via het contactformulier. We spreken graag de mogelijkheden met je door.