Open Coffee in de Kempen juni 2019 bij Hotel46

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/06/2019
08:30 - 10:30

Locatie
Hotel46


5 juni 2019 van 8.30 – 10.30 uur bij Hotel 46 in Wintelre.
Aanmelden is aanbevolen via het evenement op Facebook, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.
Over de locatie:
Hotel46 is gloednieuw en biedt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast volop mogelijkheden voor een geslaagd verblijf. De luxe uitgevoerde slaapkamers bieden een heerlijk rustpunt na een drukke dag. De moderne vergaderruimtes zijn gelegen in de groene Brabantse Kempen, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport.
Over de Open Coffee:
De Open Coffee in de Kempen biedt iedere eerste woensdag van de maand (behalve in de augustus) ondernemers in de Kempen de gelegenheid elkaar te ontmoeten op een laagdrempelige, informele en gezellige manier. Je loopt binnen tussen 8.30 en 9.00 uur, waarna er alle gelegenheid is elkaar te spreken.
Alle ondernemers uit de regio De Kempen zijn welkom. Je betaalt een vrijwillige bijdrage van € 2,- voor het onderhoud van de website, waar je als regelmatige bezoeker van Open Coffee in de Kempen een gratis profiel op kunt plaatsen met een link naar je eigen website.
Bij jou op de koffie?
Heb jij een mooie locatie en mogen wij een keer bij jou op de koffie komen? Neem dan contact op via het contactformulier. We spreken graag de mogelijkheden met je door.