Stationskoffiehuis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/04/2020
08:30 - 10:30

Locatie
Brasserie 't Stationskoffiehuis


De Open Coffee vindt elke eerste woensdag van de maand plaats tussen 8.30 en 10.30 uur en is dé netwerkgelegenheid in de Kempen waar lokale ondernemers elkaar ontmoeten. Loop ook binnen om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers uit jouw eigen regio.

Op 1 april 2020 zijn we te gast bij Brasserie ‘t Stationskoffiehuis in Waalre.

Meld je aan via het evenement op Facebook, dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.

Voor de invulling van de rubriek “Leren van elkaar” zijn we nog op zoek naar een ondernemer die zijn/haar expertise met ons wil delen in een mini-lezing of workshop van ongeveer 20 minuten. Een mooie gelegenheid om jezelf te laten zien! Iets voor jou? Meld je dan bij de stuurgroep (info@opencoffee.info)

De kosten voor het bezoeken van de Open Coffee bedragen € 2,- voor het onderhouden van de website en voor het plaatsen van een ondernemersprofiel. Ook jouw profiel op de site? Vul dan het contactformulier in.

Je bent van harte welkom!

Over de locatie:

Al sinds 1868 bestaat het Stationskoffiehuis. Toen een boerderij en omgedoopt tot café waar ondernemers, handelaren en trein-medewerkers elkaar troffen. In 1930 is het huidige pand gebouwd en heeft het verschillende functies gekend. Café, restaurant, slijterij, transportbedrijf, logement en nu dan een Brasserie.

De naam ‘Brasserie’ is het Franse woord voor brouwerij. In de jaren ’20 van de vorige eeuw trokken veel mensen uit de Elzas naar Parijs en begonnen er een brouwerij, waar het gerstenat direct werd verkocht aan de toog. Tevens werd er een hap eten verkocht, en zo is door de jaren heen de ‘Parijse Brasserie’ gevormd.
Brasserie ’t Stationskoffiehuis neemt enkele kenmerken over uit die tijd. We brouwen dan wel geen bier, we hebben wel een groot assortiment van ongeveer 35 verschillende bieren, waarvan 8 op de tap.
Wij nodigen u graag uit in onze brasserie, midden in het groene hart van Aalst-Waalre. Er zijn diverse ruimtes aanwezig voor groepen van 10-200 personen voor lunch, diner borrel of feest. Tot snel!!

Onze enthousiaste medewerkers heten je altijd welkom!

meer informatie: http://stations-koffiehuis.nl