https://de-kempen.opencoffee.info/locaties/businessdome/

Businessdome Eersel

Businessdome Eersel is een bedrijfsverzamelgebouw waar u zich thuis gaat voelen. Een locatie in de Kempen waar u keihard kunt werken én stoom kunt afblazen op tijden dat het u uitkomt. In uw eigen kantoor of flexplek in een professionele omgeving. Zo combineert u het gemak van thuiswerken met een professionele uitstraling. Businessdome Eersel, de thuisbasis voor zelfstandige professionals.

Businessdome Eersel richt zich op ondernemers uit de regio De Kempen, Veldhoven, Eindhoven, Meerhoven en uiteraard België. Met name voor de regio Turnhout net over de grens is Businessdome Eersel de ideale uitvalsbasis voor uw kantoor of andere bedrijfsruimtes.

Naast de functionele en ontspannende ruimtes hebben wij een centrale ruimte ingericht voor lunch- en netwerkbijeenkomsten. Iedereen is welkom aan onze ‘stamtafel’ of in één van de andere sfeervol ingerichte zitjes met inspirerende meubelen en accessoires.

Wij zijn ervan overtuigd dat je door samen te werken sterker bent en er nieuwe innovatieve ideeën kunnen ontstaan. Maak gebruik van elkaars, kennis, kunde en professionele netwerk. Het nieuwe werken in een spraakmakende werkomgeving is nu mogelijk in één van de acht zaligheden.


Kaart wordt geladen...

Adres
Brouwer 1
Eersel
Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie