https://de-kempen.opencoffee.info/locaties/de-gouden-leeuw-vessem/

de Gouden Leeuw Vessem

Er is zoveel lekkers in Nederland. Wij verrassen u graag met goede en eerlijke producten (uit Nederland). Onze kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse keuken. Natuurlijk wordt daar door onze Chef zijn eigen draai aan gegeven. Het resultaat ? (H)eerlijke gerechten die met passie door de Chef en zijn team worden bereid. Waarbij de herkenning en de smaak van de producten het vertrekpunt is. Wij laten u in ons restaurant graag ‘het echte product’ zien en proeven. Daarnaast werken wij bij De Gouden Leeuw uitsluitend met goede leveranciers. Leveranciers die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Ons keukenmotto is dan ook: Kwaliteit overwint alles!

In ons Grand Café is het een gezellig samenkomen en kunt u kiezen
uit ons uitgebreide bierkaart en kiezen uit onze “ wisselkrat “ waar speciaal bieren in zitten die zoals de naam al doet vermoeden steeds gewisseld worden. Maar ook de wijn liefhebbers kunnen hier genieten van onze speciaal door ons zelf geselecteerde wijnen. Om het geheel compleet te maken is er een borrelkaart voor de lekkere trek bij het gezellig samen zijn.

‘Trouwen bij De Gouden Leeuw’ daar staan we om bekend, maar we kunnen nog veel meer, er zijn zoveel leuke momenten, wij zeggen: Vier ze! Verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners. Herberg De Gouden Leeuw is een unieke lokatie voor uw feest, borrel of diner.

Meer informatie: http://degoudenleeuwvessem.nl


Kaart wordt geladen...

Adres
Jan Smuldersstraat 24
Vessem
Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie