https://de-kempen.opencoffee.info/locaties/gasterij-t-dorpsgenot/

Gasterij ‘t Dorpsgenot

Gasterij ’t Dorpsgenot is onderdeel van Bezoekerscentrum Toterfout. Dat betekent dat iedereen bij ons terecht kan voor een moment van rust. Je kan bij ons genieten van een lekkere kop koffie, lunch of diner. Maar ook voor groepen en zakelijke bezoekers hebben wij diverse mogelijkheden. Wij zijn iedere dag om 9.00 uur geopend en hebben geen vaste sluitingstijd.

De Gasterij ligt in een bosrijke omgeving, ideaal voor mooie wandel- en fietstochten. Kom bij ons uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje. Heb je een elektrische fiets? Deze kan je bij ons opladen.

Je word in de Gasterij geholpen door de cliënten van Zorgstichting Severinus. Deze deelnemers staan iedere dag voor je klaar en helpen enthousiast mee in de bediening, keuken, afwas en achter de bar.

Heb je een feestje, familiedag, personeelsuitje of vriendendag? Ook groepen zijn van harte welkom bij ons in de Gasterij. Ben je op zoek naar een veelzijdige locatie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor een koffietafel, themafeest, receptie of kinderfeestje. Ook trouwen kan bij ons in de Gasterij!

Gasterij ’t Dorpsgenot is ook een ideale uitvalsbasis voor zakelijke gasten. Kom bij ons vergaderen, geef een presentatie, vier een bedrijfsfeest of organiseer een bedrijfsuitje.

Meer informatie: http://gasterijdorpsgenot.nl/


Kaart wordt geladen...

Adres
Toterfout 13-A
Veldhoven
Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie