Wijzig je omslagfoto
BakelDanielle
Wijzig je omslagfoto
Fijn om deel te nemen aan Open Coffee Café De Kempen. Graag draag ik als ondernemer m'n steentje bij aan de uitwisseling van kennis & ervaringen, met een gulle Brabantse lach.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Scoren met Daniëlle van Bakel

Sport en maatschappij

Ik ben Daniëlle van Bakel. Werk graag met en voor mensen. Houd van Brabantse gezelligheid en een gulle lach. Het was van jongs af aan duidelijk dat ik van sport mijn beroep wilde maken. Jarenlang heb ik met veel plezier en ambitie gewerkt in de sportsector van de gemeente Eindhoven. Medio 2019 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Scoren met Daniëlle van Bakel.
Ik help managers van gemeenten (sport en sociaal domein) en bestuurders van sportorganisaties bij complexe beleidsvraagstukken. Als onafhankelijke adviseur en realistische denktank ondersteun ik in het proces en het ontwikkelen van innovatief beleid op het gebied van sport, activering en maatschappij. Hoe concreter, hoe beter! Voorbeelden van mijn dienstverlening: het schrijven van een sportnota of subsidieverzoek, de procesbegeleiding van een lokaal sportakkoord, het ontwikkelen van sport- en beweegprogramma’s voor kansarme groepen, het organiseren van kennissessies of informatiebijeenkomsten en het verzorgen van inspirerende lezingen op maat.
06-42166640