Change your cover photo
BakelDanielle
Change your cover photo
Fijn om deel te nemen aan Open Coffee Café De Kempen. Graag draag ik als ondernemer m'n steentje bij aan de uitwisseling van kennis & ervaringen, met een gulle Brabantse lach.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Scoren met Daniëll van Bakel

Sport en maatschappij

Mijn naam is Danielle van Bakel (1955). Ik ben geboren en getogen in Brainport Eindhoven. Werk graag met en voor mensen . Open, energiek en authentiek. Houd van Brabantse gezelligheid en een gulle lach. Van creatief handelen en - een tikkie eigenwijs - de regie in eigen hand houden. Familie speelt een belangrijke rol in mijn leven. Sport en reizen zijn mijn grote passies. Van jongs af aan was duidelijk dat ik van sport mijn beroep wilde maken. Na mijn sportopleiding en sportcarriere op eredivisie niveau, ben ik gaan werken voor de gemeentelijke overheid. In Eindhoven stond ik met succes aan de basis van tientallen innovatieve sportprogramma's en maatschappelijke projecten. Ook heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan. Dat ligt me na aan het hart Van reizen, de natuur en ontmoeten van andere culturen en volkeren kan ik enorm genieten. Hoogtepunten zijn een prachtige wereldreis en onvergetelijke trips door de USA, Canada en Alaska. In mijn vrije tijd ga ik graag fietstochten maken en een terrasje pikken. Vijfendertig jaar ben ik met mijn partner en soulmate Sophie samen geweest. Zij overleed na een heftige ziekteperiode aan beenmergkanker. Als vorm van rouwverwerking besloot ik mijn roerige levensverhaal op papier te zetten. Dat resulteerde in een openhartige biografie, Mijn leven is een sportveld. Na deze moeilijke periode ben ik geswitcht van werk. Ik ging als gebiedscoordinator aan de slag voor een veilige en leefbare stad. Een pittige job in drie Eindhovense buurten, waar ik aanspreekpunt was vanuit de gemeente. In september 2018 heb ik met een vracht aan mooie ervaringen afscheid genomen van mijn collega's. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kan namelijk niet stilzitten en vind het super om mensen te ontmoetten en mijn kennis en ervaringen te delen. Dus ….. niet achter de geraniums zitten, maar in beweging blijven. Dat resulteerde in de opzet van mijn eigen bedrijf. Weer een nieuwe uitdaging op mijn pad! Mijn motto is: geniet van het leven, elke minuut van de dag! Wat doe je: Medio 2019 ben ik ambitieus gestart met mijn bedrijf Scoren met Danielle van Bakel. Ik help en ondersteun managers van gemeenten en bestuurders van sportorganisaties als praktische denktank met innovatief beleid en maatschappelijke vraagstukken. Zo kunnen beleidsdoelen worden behaald en maatschappelijke winst worden gerealiseerd.
Werkgebieden: sport, activering, maatschappij. Ik ben inzetbaar voor interim werk en projectopdrachten in de rol van onafhankelijk sport- en beleidsadviseur, procesbegeleider of projectleider. Mijn diensten zijn sportadvies - lezingen- trainingen - coaching. Voorbeelden van werkzaamheden . Opzet en inrichting van een vitale wijk . Opstellen van een nieuwe sportnota/sportvisie . Schrijven van subsidieverzoeken . Begeleiden van een lokaal sportakkoord . Organisatie van informatie- en kennissessies voor verenigingen en inwoners . Ontwikkelen van sport- en beweegprogramma's voor kwetsbare doelgroepen Graag ga ik met je om tafel voor een kennismaking en intakegesprek. Uiteraard met een lekkere kop koffie of cappuccino. Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.
06-42166640